Опішнянська громада

Полтавська область, Полтавський район

«ПРИРОДА – ЦЕ КАЗКА, ЯКУ НЕОБХІДНО ЧИТАТИ СЕРЦЕМ І З ЛЮБОВ'Ю»

Дата: 02.05.2018 11:20
Кількість переглядів: 489

Перші весняні місяці – напружена пора для лісників. І вже традиційно в цей час відбувається акція «Майбутнє лісу у твоїх руках!», покликана виховувати у підростаючого покоління почуття відповідальності та шанобливе ставлення до природи. Кожного року з радістю допомагають працівникам Опішнянського досвідного лісомисливського господарства вихованці агітбригади «Зелений патруль» Опішнянського БДтаЮТ.

Цього року ми саджали сосну звичайну. На початку роботи для юних учасників акції було проведено інструктаж та наголошено на важливості сьогоднішньої роботи: садити ліс — це нелегка справа. Варто пам’ятати, що головне — це не кількість висаджених саджанців, а якість їх посадження.

Під керівництвом досвічених лісників на чолі з Дяченком І.І. гуртківцями було висаджено близько 3500 саджанців сосни. До речі, посадковий матеріал працівниками лісгоспу вирощено самостійно у спеціальному розсаднику.

Після закінчення посадки працівники лісового господарства пригостили дітей смачною кашею та вручили юним лісівникам подяку, пам’ятні значки , ручки, футболки, фартушки та кепки із написами «Я садив ліс».

Плідно попрацювавши, діти спільними зусиллями зробили гарну справу – створили гектар майбутнього лісу. А лісівники, в свою чергу, пообіцяли якнайкраще доглядати насадження, аби діти могли пишатися своє працею.

Та на цьому співпраця працівників лісу та агітбригади «Зелений патруль» не закінчується: попереду іще багато посаджених лісів та задоволення від виконаної роботи. Приємно бачити, як спільна праця об’єднує людей. Словом майбутні ліси створювались в атмосфері добра і щастя. Сповнені приємних вражень, зморені важливою і непростою роботою, але щасливі від результату діти повернулися до своїх звичних справ. Головним завданням лісівників завжди буде створення, охорона та захист лісових насаджень. Щороку ви висаджуєте мільйони сіянців та саджанців, примножуючи своєю невтомною і наполегливою працею лісовий фонд країни, тим самим забезпечуєте надійний захист земельних угідь, поліпшуєте екологічний стан довкілля. Бажаю вам міцного здоров'я, невичерпної енергії, мудрості і терпіння, злагоди і достатку, успіхів, творчої праці, віри у прекрасне майбутнє України. 

Такі акції дають змогу нашій молоді зрозуміти, скільки часу і зусиль потрібно, аби виростити ліс, також дозволяють по-іншому оцінити власну і чужу роботу, вкладену у примноження зеленої скарбниці краю.

У акції взяли участь працівники Опішнянського досвідного лісомисливського господарства: лісничий Дяченко Іван Іванович, помічник лісничого Правденко Людмила Олександрівна, майстера лісу: Скрипник Володимир Іванович, Скрипник В'ячеслав Володимирович, Куценко Юрій Олексійович та члени агітбригади "Зелений патруль" : Педченко Таня, Правденко Настя, Курбала Даша, Комаревцева Віка, Оверчук Анжеліка, Сідько Таміла, Ломака Оля, Кохан Лєра, Кащенко Таня, Кащенко Андрій, Гринь Денис, Кардаш Іван та керівник гуртка Лисак Яна Вікторівна.

Дякую всім за співпрацю, допомогу та розуміння.

Кардаш Наталія Григорівна, керівник агітбригади «Зелений патруль» Опішнянського БДтаЮТ



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь