Опішнянська громада

Полтавська область, Полтавський район

ОПІШНЯНСЬКА СЕЛИЩНА РАДА ГОТОВА ФІНАНСОВО ПІДТРИМАТИ СТВОРЕННЯ ПОЛІЦЕЙСЬКОЇ СТАНЦІЇ НА СВОЇЙ ТЕРИТОРІЇ.

Дата: 12.04.2018 11:38
Кількість переглядів: 563

Мова йде про виділення у межах розумного коштів із місцевого бюджету на облаштування службового приміщення необхідними меблями, інвентарем, оргтехнікою з можливістю доступу до інформаційної бази даних системи МВС, а також всесвітньої мережі Інтернет, засобами зв'язку, спеціальною юридичною літературою та ін.

Поліцейська станція - це такий собі міні-відділок поліції, де дислокуються дільничні інспектори, слідчі і навіть групи швидкого реагування, які цілодобово виїжджають за повідомленнями та зверненнями громадян. Вона також передбачає працівників ювенальної превенції з дітьми.

12 лютого формування поліцейської станції місцева влада обговорила з начальником відділу дільничних офіцерів поліції Полтавщини Жанною Ахиджанян та її заступником Сергієм Гавловським, які з робочим візитом відвідали Опішню. Більше того, на прохання секретаря ради Юлії Масюк представники Главка здійснюватимуть консультативний супровід створення й діяльності громадського формування. Під час розмови присутні висловили обурення рішенням керівництва Зіньківського відділення поліції про залишення території Опішнянської селищної ради наприкінці 2017 року зовсім без правоохоронців. На їх думку, Зіньків вирішує питання недоукомплектованості особового складу за рахунок Опішні.

Нині Опішнянський пост складається із начальника та двох інспекторів сектору РПП. Питання відсутності дільничних пообіцяла вирішити Жанна Суренівна. На жаль, вимоги, які на сьогоднішній день існують: працівник – дільничний інспектор поліції – повинен обслуговувати від 7 до 12 тисяч осіб населення.

Ірина Гармаш, "Голос Опішні"



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь