Опішнянська громада

Полтавська область, Полтавський район

ОПІШНЯНСЬКІЙ СЕЛИЩНІЙ РАДІ ОГОЛОШЕНО ПОДЯКУ

Дата: 12.04.2018 13:08
Кількість переглядів: 466

Фото без опису20 березня на засіданні Координаційної ради з питань місцевого самоврядування, яке відбулося у Зіньківській районній раді та яке провів Сергій Нерозя, її голова, підбито підсумки роботи усіх рад району за 2017 рік і відзначено нагородами тих, хто продемонстрував високі професійні здобутки й активну громадянську позицію.

Опішнянській селищній раді Сергій Васильович оголосив подяку Зіньківської районної ради за минулорічні успіхи у виконанні завдань соціально-економічного та культурного розвитків власної громади, а також за розбудову інфраструктури.

Увагу присутніх було зосереджено на короткометражному фільмі "Стежками Зіньківського району", що розповідав про вагомі досягнення в освітянській, медичній, спортивній та культурній сферах кращих районних самоврядних органів. У стрічці відзначилися і наші заклади - це Опішнянська лікарня, Опішнянська спеціалізована школа І-ІІІ ступенів та Колегіум мистецтв у Опішні імені Василя Кричевського.

Безперечно, реалізація ряду проектів Зіньківщини, направлених на поліпшення соціальної інфраструктури: енергозбереження, встановлення дитячих майданчиків, закупівлю медичного обладнання та облаштування лікарень, інше, була б неможливою без допомоги Олега Кулініча, Людмили Овчаренко та Олександра Путрі, депутатів різних рівнів, які на них залучили чимало коштів із державного та обласного боджетів протягом звітного періоду.

Андрій Рись, головний лікар Зіньківського центру первинної медико-санітарної допомоги, скористався нагодою пояснити головам та представникам рад району алгоритм вибору сімейного лікаря та покрокову інструкцію підписання з ним декларації. Окрім цього, він висвітлив у своєму виступі роль складових комплексної первинної медико-санітарної допомоги у новій моделі охорони здоров'я, а також коротко відзвітувався про стан виконання урядової програми "Доступні ліки" на території Зіньківщини.

Ірина Гармаш, "Голос Опішні"



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь