Опішнянська громада

Полтавська область, Полтавський район

ЗРОБИЛИ ДОБРУ СПРАВУ

Дата: 11.06.2018 15:44
Кількість переглядів: 489

9 червня за ініціативи та організації опішнянських депутатів понад 30-ть найсвідоміших волонтерів селища прибрали "ГЕС" та "Грибки": найпопулярніші місця для літнього відпочинку на річці Ворскла, що в Міських Млинах.

Фото без описуПоряд з громадою даний еко рух мобілізував владу: секретаря Юлію Масюк, народних обранців - Миколу Різника, Володимира Кужима, Вадима Мяла, Оксану Андрушенко, Сергія Киченка, Володимира Сапсая та члена виконкому Сергія Пругла, а також І-го заступника голови Зіньківської РДА Миколу Хоменка. До ініціативи депутатів долучилися майже в повному складі працівники апарату та відділу по благоустрою селищної ради. Наведення чистоти на берегах водойми підтримали керівник Наталія Кардаш і гуртківці агіт-бригади "Зелений патруль" БД та ЮТ.

Обидві локації від мулу та зарослів силами власного автопарку очистили ГПУ "Полтавагазвидобування" та ТОВ "Стандартенерго". Окрім цього, дані організації спільно із Опішнянською селищною радою вивезли зібране волонтерами сміття.

Частину рукавичок для прибирання безкоштовно надала приватний підприємець Наталія Ноздріна, а хлібом та пшоном для приготування каші забезпечила - Марина Ващенко. Решту інвентарю та продуктів харчування організатори придбали за власні та бюджетні кошти.

У підсумку – волонтерів повністю забезпечили необхідними знаряддями праці: рукавичками, мішками та автомобілями для збору сміття. А от бої з чагарниками вони вели з допомогою власних бензопил.

Після тяжкої праці кожен мав змогу втілити в життя народне прислів’я - "Хто добре працює, той добре їсть!", адже був організований великий дружній пікнік на природі з кашею, вітамінним салатом та різними смаколиками. Волонтери лишилися задоволеними та ситими, незважаючи навіть на втому і сильний дощ - бо вдалося прибрати ті місця, на яких влітку можна буде відпочити: покупатися у Ворсклі та посмажитися на сонці.

Депутати Опішнянської селищної ради дякують кожному волонтеру, кожній організації, кожному підприємцю, що присвятили свій вихідний день такій добрій справі, за небайдуже ставлення до благоустрою пляжів у Міських Млинах. Сподіваються, що і надалі зможуть розраховувати на допомогу та співучасть у суботниках.

Ірина Гармаш, «Голос Опішні»



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь